Friday 21 November 2014

DIY: Шишарките като украса за Коледа

Коледа наближава!
Ако вече ви е обзела коледната треска, съм сигурна, че този кратък пост ще ви се стори полезен. Събрала съм няколко интересни идеи как да украсите къщата си с шишарки за празниците. Разбира се, за да постигнете някои от тези декорации са ви нужни малко повече неща от шишарки, но те са основата на всяка идея.
Предимството им е, че са много евтин метод за украса за Коледа, само трябва да отскочите до планината на разходка през деня и да напълните една торба!







































Wednesday 19 November 2014

11 от най-красивите залези по света

Случвало ли ви се е скоро да останете без думи, докато наблюдавате залеза? 

Често възпяван в песни, възхваляван в поеми и описван до най-малкия детайл в романи, залез можем да наблюдаваме всеки ден, но не на всички места той се вижда и чувства по един и същи начин. 

Наскоро пътувах до една топла средиземноморска дестинация, от където се насладих на един от най-прекрасните залези, които съм виждала. И вдъхновена от това ще систематизирам някои дестинации с прекрасни залези в този кратък блог пост специално за тези от вас, които са романтични натури като мен и такива малки красоти в живота ги карат да се усмихват. На някои от тези места съм ходила, а за други само съм чела и събирала впечатления от приятели, ще се радвам, ако споделите къде е бил най-красивият залез, който сте виждали вие :)


Санторини, Гърция