Friday 24 October 2014

150 песни за пътуване в кола

Предстои Ви уикенд в планината, а до там имате няколко часа шофиране? Повдигнете настроението на всички пътуващи в колата, с някои от най-хубавите и подходящи песни за пътувания!
За тези, които обичат да пеят в колата, да си тананикат, или пък просто да се наслаждават на хубавата музика събрахме доста предложения и ги разделихме по категории. Надяваме се да са ви полезни, когато се чудите как да разнообразите своя плейлист и най-вече да се забавлявате на предстоящото пътуване!

Животът е пътуване

“Life is A Highway (cover)” – Rascal Flatts
“Back in the Saddle” – Aerosmith
“Life in the Fast Lane” – the Eagles
"Bittersweet symphony"- The Verve
“Sweet Home Alabama” – Lynyrd Skynyrd
“Livin’ on A Prayer” – Bon Jovi
“Here I Go Again” – Whitesnake

“I’m Gonna Be (500 Miles)” – the Proclaimers

 Време за ретро

“My Girl” – The Temptations
“Wipeout” – The Surfaris
“Have You Ever Seen the Rain?” – Creedence Clearwater Revival
“Bang the Drum All Day” – Todd Rundgren
“California Dreamin’” – The Mamas and the Papas
“Welcome to the Jungle” – Guns N’ Roses
“Panama” – Van Halen
“Fun, Fun, Fun” – the Beach Boys
“American Pie” – Don McLean
“Rock Around the Clock” – Bill Haley and His Comets
“Girls Just Wanna Have Fun” – Cyndi Lauper
“Mother” – Danzig
“Purple Haze” – Jimi Hendrix
“One Love (People Get Ready)” – Bob Marley
“Take On Me” – A-Ha
“No More Mr. Nice Guy” – Alice Cooper
“I Know It’s Only Rock ‘n Roll (But I Like It)” – the Rolling Stones
“Once in A Lifetime” – Talking Heads
“Stuck in the Middle with You” – Stealers Wheel
“Cheeseburger in Paradise” – Jimmy Buffett
“Ring of Fire” – Johnny Cash
“It’s Raining Men” – the Weather Girls
“Hound Dog” – Elvis Presley


Wednesday 22 October 2014

Откраднахте ли време за себе си на Arena Professional 2014 София?

Много любезно бяхме поканени да присъстваме на традиционния форум за красота и здраве – Arena Professional 2014 в София, но за съжаление, поради пътуване в чужбина не успяхме да отделим необходимото внимание на събитието. 
За щастие обаче се сдобихме с информация как е протекъл форума и какво вълнуващо се е случило. 

Български и международни професионалисти очертаха акцентите за сезон пролет-лято 2015. При прическите на мода ще са силно геометричните форми, които се подчертават чрез цветове и дори могат да създадат ефекта на “растер”. При грима цветовете остават нежни и меки, а скулите са по-скоро дискретно подчертани с бронз или праскова. Акцентът пада върху веждите - те могат да бъдат агресивно подчертани в черно, дори сресани с ефект на пера или обратното – обезцветени. Допълнително могат да се добавят дори кристали. Миглите са тежки и театрални, а сенките са решени в контрастни цветове като снежнобяло и дори неоново оранжево. При ноктите се запазва тенденцията за заострена форма, а цветове са сиво, нюанси на коралово, бяло и различни графични комбинации със сребърно.


Митко Дамов - ПопАрт


Паралелно с представянето на най-новите тенденции, гостите на Arena Professional 2014 се запознаха с уникални продукти като: шампоан за коса с 24-каратово злато и кралски хайвер, маска с прашец от платина и серум с пудра от 13 скъпоценни камъка, сред които рубини, турмалин, амбър, креол и др. За първи път бяха представени и иновативни терапии за премахване на бръчки – платинена анти ейдж терапия и кислородна терапия, както и дълбоко почистване на лице, което трае само 20 минути.

Wednesday 15 October 2014

Бърз и лесен коледан маникюр

Това объркващо есенно време, ту е топло и оставяме якето вкъщи, ту без шал и дебел пуловер не излизаме. 
Вече е средата на октомври и макар да има около 2 месеца до Коледа е време да започнем да плануваме украса и подаръци от рано. Много семейства си разпределят бюджета и бавно от предходните месеци се подготвят, за да не се струпат всички разходи през декември. Ако вие обичате Коледа колкото мен и при първите сигнали на идващата зима, започвете да си мислите за красива коледна елха, Бъдни вечер и прекрасно време със семейството, то със сигурност постът ми днес няма да ви изненада.

Натъкнах се на този много лесен и бърз маникюр в коледна тематика. Трябват ви само черен лак за нокти и един бял брокатен, звездата е по желание, но спомага за по-ефектен маникюр. Надяваме се да ви хареса и разбира се, ако решите да пробвате, очакваме вашите снимки на лично съобщение във фейсбук страницата ни. Успех!








































Tuesday 7 October 2014

Прическа: Перфектната опашка

Дами, ако си говорим честно, има много дни, в които не ни се занимава много да правим сложни и отнемащи време прически. Тогава наш най-добър приятел става ластика за коса! 

Само че колко пъти сте излизали така и тайно сте се ядосвали, че не сте вложили 5-10 минути в прическата си именно този ден? Да, на всички се е случавало. В името на пълното преобразяване на така наречената прическа "опашка", открихме лесен начин, който да направи тази бърза прическа много по-желана. Трикът е в хващане на част от косата и прехващане на останала коса отгоре, но проследете снимките за повече яснота. 






































Saturday 4 October 2014

Къде ми е якето?

Есента неусетно дойде и от последната ни публикация за плажна прическа минаха няколко сладки летни месеца.
Но задуха есенният вятър и бързо потърсихме от гардероба по-топли дрехи и лека полека дънките, блузите и якетата взеха да изместват летните рокли и сандалите.
Всяка жена има поне едн любима дреха всеки сезон. Лятото за мен са роклите, а есента...коженото яке! Всека жена трябва да има поне по едно, а да не кажа и повече в различни цветове. Далеч съм от мисълта, че всички са почитатели на този тип якета, но дойде ли есента то е неизменна част от облеклото ми, затова реших да посветя и този пост на него.

Първо ви представям един ежедневен есенен тоалет, който е преди всичко удобен (а нали това е най-важно в забързаното ни ежедневие). Дънките и чантата са от H&M, ботите от Mansoon, коженото яке от Mango, шапката от Barneys, ръкавиците от Mulberry. Можете много лесно да си намерите доста по-евтини заместители на скъпите части от тоалета, но за всеки случай има линкове към всички продукти.