Thursday 31 July 2014

Прибрани плитки за плажа

Чувствате ли понякога, че косата ви пречи на плажа?

Тези от вас, които обичат да стоят повече във водата, отколкото да се излежават на плажа, знаят, че най-доброто решение е сплитането на плиткa. Емили от The Wonder Forest ще ви покаже стъпка по стъпка как да постигнете тази лесна и много удобна за плажа прическа. Имате нужда единствено от уменията ви за сплитане на коса и доста от малките черни фиби, които да прикрепят плитките.




































Monday 28 July 2014

5 питиета за запазване на фигурата ни през лятото

Ледено студената лимонада може да е най-доброто решение за горещините, но определено не е най-добрата опция за фигурата ни. Предлагаме Ви няколко варианта за разхладителни напитки, които няма да навредят на коремчето през лятото.

Добавете вкус на водата: Трябва да останем хидратирани по време на големите горещини, затова смесете съвсем малко изцеден сок от плод с водата, която пиете, за да добавите вкус и да я направите по-приятна за консумиране.


Сок от диня: Сокът от диня е идеалният начин за утоляване на жаждата и получавене на минимален брой калории. Дори можете да отидете една стъпка по-напред и да го направите смути от диня, разбира се, трябва да не добавяте никакви високо калорични добавки на смутито като шербет или захар.

Студен чай от мента: Не само е изключително разхладителен през лятото, но и помага на стомаха ви да обработи по-бързо по-тежката храна, която сте консумирали през деня. Предотвратява и подут стомах.

Thursday 24 July 2014

Прическа: Парти кок за лятото

Жегата е пълна, въпреки дългите дни с дъжд и светкавици, все пак е лято!
  
А всички знаем колко лесно се уврежда косата през летния сезон и колко допълнителни грижи трябва да полагаме за нея. Поради тази причина ви предлагаме тази лесна прическа, която, от една страна е много елегантна за лятно парти, а от друга е удобна и ще държи косата ви далеч от допир с кожата на раменете за допълнителна прохлада през изключително горещите месеци.





Wednesday 23 July 2014

Летен маникюр диня

 Лятото е в разгара си, топло е, слънчево и усмихнато! Без значение дали очаквате ваканцията или тъкмо сте се завърнали от нея, ние ще ви запознаем със страхотна идея за маникюр, която да изпробвате до края на лятото.
Кой не обича диня? Е, ние със сигурно сме във фен клуба на този така вкусен и летен плод, а за феновете му сред читателите ни, ето нещо готино, сладко и пъстро!






























Tuesday 8 July 2014

Вълниста прическа за къса коса

Доста пъти сме получавали въпроси защо публикуваме предимно прически за дълги коси, затова днес решихме да предложим и една чудесна лятна прическа за дами с по-къси прически. Със сигурност ще се справите бързо и лесно, а ефектът е страхотен. Проследете стъпка по стъпка процеса запечатан от модната блогърка Кейко Лин.































Wednesday 2 July 2014

Маникюр за вечер навън

Пъстрите и ярки свежи летни цветове при лаковете в момента владеят модните салони и преобладават на рафтовете ни вкъщи. 
Но днес решихме да ви покажем един вариант за маникюр, който можете да постигнете сами и е идеален за вечер прекарана навън на заведение. Той със сигурност ще подчертае елегантна лятна рокля по ваш избор.