Friday 28 March 2014

Свежа и модерна прическа за пролетта

Нямаше как да пропусна да Ви покажа тази чудесна пролетно/лятна свежа прическа, която можете да носите в ежедневието си. Единственото, което ви е необходимо е лента за коса, маша и няколко малки фиби за коса. Следвайте колажа и лесно ще я постигнете!
Насладете се на пролетното време!















































































Снимка: Tumblr.com

Friday 21 March 2014

Маникюри мустачета

От доста време не бях попадала на сравнително лесен и интересен маникюр, който да ви покажа. Самата аз използвам повече страндартни цветове и все по-рядко намирам време да рисувам сложни форми и украси. Но когато намерих този маникюр веднага се сетих за приятелка, която ще го хареса много и реших, че ще го споделя с вас, за да може и вие като мен, да намерите на коя своя приятелка да го покажете.








































Снимка: Cosmopolitan

Monday 17 March 2014

Лесни и красиви къдрици за 5 минути

Почти всеки ден ми се налага сутрин да бързам ужасно много за работа, кой може да ме вини, че обичам да си поспивам? Нима не сме повечето така?
Изключвам супер дамите, които стават 1-2 часа преди времето, в което трябва да тръгнат за работа, изпиват си с удоволствие сутрешно кафе и прочитат основните новини за деня. 
За тези от нас, на които не ни остава особено дълго време да оформим прическата си, съм подготвила този много бърз и лесен начин да решим проблема с времето. 
Нужна ви е маша за навиване на коса, ластик и 5-6 минути свободно време. Вдигнете цялата коса в опашка, напръскайте я със спрей, който я предпазва от обработка с високи градуси(аз лично използвам този на Пантем). След като оставите спрея да изсъхне, навийте краищата и не махайте ластика, докато къдриците не са изстинали. 

Воала!Готова сте! Може да бързате за работа сега :)





Снимки: floridianweddings

Сватба в розово?

Когато чуете фразата "розова сватба", какво Ви идва първо наум? Натруфеност, безвкусица? 
Да, и аз се сещам първо за това. Може би погрешно правех това заключение доста дълго време, защото имах объркана представа от снимки на сватба, които ми бяха показали познати. 
Споменавайки тази розова сватба, имам предвид от огромната розова рокля "принцеса" на булката, грим, цветята в ресторанта до бледо розовия костюм на жениха, тъмно розовите рокли на шаферките и прочие...как да не си изгради човек погрешно впечатление? 

Но днес напълно отстраних тези спомени от съзнанието си и ги заместих с тови впечатления от снимките, които открих. Да си призная, никога не съм харесвала розовото като цвят за сватбена тема, но тези снимки успяха да ме убедят, че е възможно да се получи много красиво тържество именно в комбинация от розово и бяло. Убедете се сами :)










































Снимка: nbarrettphotography

Wednesday 5 March 2014

Ретро стил в косите

Ретро прическите са елегантен избор за класически начин да подчертаеш естествената си красота. За мен всички ретро прически ми напомнят за стария блясък на Холивуд - роклите, косите, черно-бели филми и тн... Знам, че много от вас наистина ги обожават, затова реших да ви покажа този колаж, на който се натъкнах и веднага побързах да го споделя с вас!







































Снимка: freckled-fox

Tuesday 4 March 2014

Кои звезди изпъкнаха на раздаването на наградите Оскар 2014?

Церемонията по раздаването на тазгодишните награди Оскар се състоя вчера 2 март в Dolby Theatre в Холивуд. За пореден път червеният килим беше внимателно поставен, за да посрещне отново каймака на гилдията. Сандра Бълок, Анджелина Джоли, Кейт Бланшет, Дженифър Лоурънс(която отново се препъна и падна, почти като миналата година) и още доста красиви  знаменитости разходиха прелестните си тоалети.

Най-голямото разочарование за мен беше това, че Леонардо Ди Каприо не получи Оскар. За пореден път номиниран, отново страхотно изпълнена роля, но явно академията е решила, че ще го измъчва до последно. Искрено се надявам в близките години да получи и той своето отличие, защото определено с играта си във "Вълкът от Уол Стрийт" го заслужи. За Матю Макконъхи няма какво да кажа, защото честно да си призная, не ми е от любимите артисти, но моите адмирации за трансформацията, която е претърпял, за да изиграе тази роля.

За Кейт Бланшет мога само да каже, че беше перфектна в "Син Жасмин" и напълно заслужи отличието си, макар че и Ейми Адамс беше великолепна в "Американска Схема". Точно затова бях доста раздвоена коя от тях искам да победи. Лупита Нионго не ми беше фаворитка в категорията за поддържаща роля. Не смятам, че е заслужено, колкото и да си добър да ти дадат Оскар за първия филм, в който участваш изобщо...Любопитно ми е накъде ще продължи кариерата и от тук нататък. Не един и два пъти сме ставали свидетели на моментно появяване на екрана и после мигновено затишие. Не мисля, че това ще бъде случая с нея, но само времето ще покаже.
Много съм доволна, че "Замръзналото кралство" взе приза при анимираните филми, чудесно завръщане на Дисни в играта. А към допълнение на тази победа и песента "Слагам край" от същия филм получи наградата за оригинална песен от филм!

Стига глупотевини и мои пристрастия, ето и нашите любими тоалети от червения килим.

Дженифър Лоурънс както винаги в Диор; Сандра Бълок с прелестна рокля на Александър Маккуин(победителка за нас в категорията "най-стилна"); Кейт Бланшет в Армани; Кейт Хъдсън във Версаче и Ейми Адамс в Гучи.