Sunday 29 September 2013

Двойна плитка

Знаете, че плитките са нашата слабост! А вариантите да се измисли прическа, в която да има поне една плитка, са много. Понякога ни упреквате, че прическите, които предлагаме са твърде сложни, затова днес избрахме тази много лесна, но доста ефектна двойна плитка за романтична визия. Следвайте снимките в колажа и ще я постигнете с лекота!

Не забравяйте да участвате в giveaway-a ни съвместно с BIO2YOU Bulgaria, в който можете да спечелите страхотна маска за кожа на био основа!































































































Колаж: Tumblr.com

Thursday 26 September 2013

Парти грим

Хубава рокля, високи обувки, направена коса и оригинален грим, какво повече ни трябва за една парти вечер? Днес ви показваме предложение от любим наш сайт thebeautydepertment.com.
Закачливото котешко око е придружено от бял молив, за който не бяхме много сигурни как ще изглежда, но сега напълно сме доволни от ефекта. Ако някоя от вас реши да се възползва и да изпробва предложението, нека сподели снимки във фейсбук страницата ни!


Tuesday 24 September 2013

Тоалет на деня: 24.09.2013

След дълго отсъствие и от рубриката ни за тоалет на деня, днес е крайно време да се завърнем с предложение. Избрахме да Ви покажем точно този тоалет, защото въпреки че изглежда много летен, носи и нотка есенно настроение. А сега е точно времето, когато още не искаме да се разделяме с лятото, но пък и есента вече е на прага.
Извадете една красива пролетно-лятна рокля от гардероба, съчетайте я с тънко яке и пъстри бижута и ще постигнете същия ефект. Успех, дами!


Красива през есента

С настъпването на есента и подмяната на гардероба към по-топли и тъмни нюанси, ние решихме да спретнем едно бързо модно предложение, което можете да използвате във всекидневието - на кафе, кино, разходка с приятели или за друг повод, за който се сещате. Артикулите са предимно на H&M, една от предпочитаните от нас марки, която за радост на много жени, вече може да се намери и в България (крайно време беше).

































Риза: Forever new
Панталон: H&M
Боти: Aeropostal
Чанта: H&M
Гривна: Boticca
Обеци: Target

Monday 23 September 2013

11 начина да носим панделка

Мили дами, ние се завърнахме!

След 3 месеца без нито един пост, ние сме отново тук, за да ви доставим поредната доза идеи, който можете да използвате във всекидневието си. Днес сме се съсредоточили върху идеи как да добавите чаровната панделка в различни прически.
Ето 11 идеи, от които да изберете.