Friday 28 December 2012

Празничен маникюр плюс информация за следващ giveaway!

Скъпи дами,надяваме се да сте изкарали една незабравима Коледа и предполагаме сега сте в очакване на Новата Година!
Имаме една добра новина за следващия ни giveaway,след успеха на коледния,решихме,че трябва да станат по-честа практика,затова този път се съюзихме с ROMWE(един от най-големите онлайн магазини за street мода) и ако този техен постер събера 50 харесвания във фейсбук,те ще ни предоставят един клин от страхотната им колекция,която можете да видите тук.А нашият екип ще предостави още един на друга наша щастлива читателка по неин избор!Затова харесайте публикацията и нека превърнем този giveaway в реалност по-бързо!

В духа на наближаващата нова година ви показваме този маникюр,доста лесен за правене и за съчетаване :)








































Снимка:pshiiit

Wednesday 26 December 2012

Весела Коледа и празнична прическа!

Весела Коледа,скъпи читателки!Пожелаваме Ви най-вече здраве,защото без него нищо друго не върви!Бъдете мили и добри към околните и се радвайте на малките неща в живота!Вярвайте в чудесата!

По повод празника решихме да ви покажем една ежедневна прическа за празничните дни-много лесна и бърза!




Източник:hairstyles-tutorial

Saturday 15 December 2012

Десет тоалета за новогодишно парти

Не знам дали Ви се е случвало,но аз всяка година съм изправена пред дилемата какво да облека на новогодишното парти.Всяка приятелка,с която съм говорила се е съгласила с мен,че винаги и е трудно да избере най-подходящия тоалет.Затова ние събрахме няколко комбинации,които могат да ви послужат като вдъхновение и като източник на идеи.Преобладаващите цветове са златно,сребристо,бяло и черно.
Това са първите 10 съчетания,които избрахме,очаквайте продължение скоро!










Thursday 13 December 2012

Прическа странична опашка

Поредното предложение от серията ни "прически за всякакви случаи" е страничната завъртяна опашка,която можете да носите през деня на работа и вечерта с подходящ аксесоар на косата като красива фиба,диадема или ластик.
Не отнема повече от 5 минути и винаги можете да я промените малко,например можете да продължите опашката сплетена или пък да накъдрите краищата на косата.Така ще постигнете един романтичен вид,който е идеален за среща с любим човек.







































Източник: Tumblr.com

Monday 10 December 2012

DIY:Блуза със сърце

Нова седмица,време за чисто нов DIY пост,който да ви накара да запретнете ръкави и да си измайсторите нещо сами.Днес сме Ви приготвили една много хубава идея,чудесна за едноцветни тениски и блузи,които се чудите как да освежите.Това е идеалната идея за такъв тип проекти.






























































































Източник: Creating the Hive

Saturday 8 December 2012

Идеи за вкъщи:Как да вмъкнем виното в интериора на дома?

Сезонът на червеното вино настъпи!
А за ценителите е важно как то ще бъде съхранявано и  какво подобаващо място ще му бъде отредено.Из многото прекрасни интериорни идеи за вмъкване на поставки за вино из дома Ви,ние избрахме да покажем някои от най-добрите.




























Thursday 6 December 2012

Грижа за косата и маска за лице с кисело мляко

Два много интересни и полезни съвета към дамите сме приготвили за днес.

Канела при Косопад

При косопад или оплешивяване намажете корените със смес от затоплен зехтин, 1 супена лъжичка мед и 1 чаена лъжичка канела.След 15 минути измийте косата с хладка вода.Само 5 минути са достатъчни , за да бъде забелязан положителният ефект!








































Маска за лице с кисело мляко

За красива и бебешки гладка кожа, може да използвате следната маска. 
Вечерта преди лягане намажете дебело една филия хляб с кисело мляко.На сутринта вземете останалото от филията мляко и го нанесете върху лицето си.Престоява с 15 минути и се измива с хладка вода.Препоръчва се да се прилага поне 1 път на две седмици,а резултатите от маски за лице с мляко,винаги са отлични!




























Изготвил: Вивиан Иванова

Monday 3 December 2012

Коледен маникюр

С прехвърчането на първите снежинки над София и приготвената коледна украса навсякъде, е време да се погрижим за красивите Ви тематични маникюри.В този пост сме събрали няколко интересни коледни идеи за приповдигане на настроението Ви по празниците.От по-лесни модели, до по-професионално изглеждащи такива,имате реалната възможност да опитате различни разновидности на коледните цветове.





































Saturday 1 December 2012

Тоалет на деня: 01.12.2012

Декември дойде не със сняг,а с ново модно предложение за деня.
То е от Марианела от Испания,където времето не е толкова хапещо като при нас,затова и тя се е захвърлила палтото и се е възползвала от кафявото пухено елече,което е прекрасно допълнение към всеки дамски гардероб! :)