Tuesday 30 October 2012

DIY:Цветни обувки

Това е много интересен и готин начин да си разнообразиш белите гуменки или обувки.Наподобява стила на "оксфордските" и придава младежко излъчване.Бих го изпробвала и аз,но нямам абсолютно никакви бели обувки в гардероба си,което си е голям пропуск... :)




Източник: StumbleUpon.com

Sunday 28 October 2012

DIY:Украса за един по-уютен дом

За мен сега няма нищо по-уютно от малките лампички,които украсяват по един красив и успокояващ начин всяка една стая.Малко романтика и спокойствие не са излишни на никой,нали?Вземете най-обикновени лампички,които използвате за коледното дърво и следвайте стъпките в колажа,за да постигнете този ефект.
За препоръчване е да вземете едноцветни лампи,които ще предадат още по мек и нежен ефект.




























































































Източник: Tumblr.com

Прическа за всякакъв повод

Не са много прическите,които можем да използваме сутрин за работа и вечер за излизане.Но е хубаво да имаме няколко варианта,за когато нямаме време да ходим на фризьор или бързаме след дългия работен ден за специална вечеря с любимия.
Ние сме тук,за да ви се притечем на помощ и да ви дадем някои хубави идеи,които да прилагате за себе си.
Това е първото предложение от серията "Прически за всякакъв повод".




























































































Красиво,не мислите ли?Можете да махнете панделката и да отидете в офиса на работа с нея.А вечерта с помощта на аксесоар да я превърнете в прическа за излизане.


Източник: Tumblr.com

Thursday 25 October 2012

Как да сплетем плитки на къса коса

Много въпроси и коментари получаваме от жени с по-къси коси,които искат да пускаме по-често и идеи за тях.Затова специално потърсихме предложения за това как да разнообразяваме късата прическа.Ето какво предлагат от The Beauty Department.



Wednesday 24 October 2012

DIY:Интересен начин за поднасяне на подарък

Намерих този много сладък начин за поднасяне на бебешки подаръци за новородено.Много е креативен и оригинален.Ако имате някое бебче,на което да занесете подаръци,това е един вариант за опаковане като мъфини! :)


Monday 22 October 2012

Бельо за сватбения ден и още нещо...

Когато дойде ред, една жена да се подготвя за сватбеният ден, тя често улисана в избора на рокля, забравя за едно много важно допълнение към нея, а именно бельото.



В най-различни модели и разцветки, то перфектно оформя силуета на всяка рокля. Въпрос на личен избор е каква комбинация ще изберете за този ден, възможностите са много - сутиен с бикини и чорапи с жартиери, корсет с боксерки, боди, стягащо бельо и т.н..Красиво декорирани с дантела или пък стилни и изчистени.

Sunday 21 October 2012

DIY:5 начина как да превърнете ципове в цветни гривни

Винаги съм се удивлявала колко много интересни неща могат да се направят от ципове,преди време ви показахме как можете да си направите колие от цип,сега е време и за гривни.Идеята за този пост е на нашата читателка Цветелина Янкова.



















Ако мислете, че имате нужда от цветни и креативни гривни, с които да 
разнообразите вашите ежедневни тоалети и сте сръчни, значи това е статията
за вас. 

Материали: 
-Ципове
-Здраво лепило
-Тик так копчета
-Клапси
-Ножица, Клещи, Игла.






















Saturday 20 October 2012

В дома на...Адам Ливайн

Днес сме на виртуална разходка в дома на Адам Ливайн от групата Maroon 5.Няма сигурно човек,който да не ги е чувал поне по радиото.Последните им хитове са Payphone,One more night,Moves like Jagger и някои от по-старите,но също толкова запомнящи се- She will be loved,This love,Misery,Wake up call,Won't go home without you.

Холивудският дом на фронтменът комбинира средновековна изисканост с доза ергенски привкус,както може да се убедите сами.



DIY:Оригинална декорация

Видяхме подобна идея и за декорация на лятна градина и лампа,но не и като ефектен начин да се поднесе подарък или може би просто да се сложи като украса в стаята.
Нужни са ви-балон,секундно лепило,прежда и малко търпение :) А ако ще се използва за подарък,в балона могат да се сложат шоколадови яйца или каквото решите друго.


Thursday 18 October 2012

Есенни предложения

Представяме Ви есенните тенденции и предложения през очите на Борислава Маринова.


Летните жеги приключиха,ред е на ярките цветове и късите рокли да отстъпят мястото на пастелните нюанси и малко по топли дрехи.Ето и няколко предложения за тази есен,така че следващият път когато оглеждате витрините наблегнете на тези трендове.
Let’s go!!
Oversized Jackets: Този вид якета подчертаващи мъжкият чар, този сезон намират място и сред женския гардероб.Могат да изглеждат chic, както със скини дънки и обикновена тениска, така и с подходяща рокля и ботуши. 










Wednesday 17 October 2012

Хелоуин грим от Елена

Наближава един от най-страшните празници през годината-Хелоуин и въпреки че не е български празник,няма нищо лошо да си направим парти или да се забавляваме по случая.
В навечерието на 31 Октомври всякакви вещици,рицари,принцеси,духове,чудовища и всякакви приказни герои ще плъзнат из улиците на много държави.Ако вие планирате също да се присъедините или готвите купон по този повод,ние ви представяме някои идеи за грим от Елена Кацарска,която се занимава професионално с грим:


"С грим се занимавам от няколко години, но професионално-от скоро. Аз си имам тази страст още от малка, когато леля ми ми подаряваше разни гланцове за устни и други неща. От тогава започна всичко и няколко години по-късно реших, че съм добра в гримирането и искам да се занимавам професионално.
А за дамите ,които искат да изглеждат ефектно за Хелоуин ги съветвам да бъдат различни, но и в същото време елегантни. Могат да си изберат визията на жената котка.. или пък на някоя Дисни принцеса, или просто може да са с някакъв артистичен грим според тяхния вкус."

Елена черпи вдъхновение от самата идея за Хелоуин,от това да изглеждаш различно и необикновено и разбира се,от всички празнични костюми.

Още прекрасни предложения за грим можете да намерите на фейсбук страницата и тук.




Tuesday 16 October 2012

DIY:Боядисай завесите си

Пожелахте повече идеи за дома и се стремим да ги изпълняваме.Днес на дневен ред е как да си боядисаме завесите,така че да се получи така наречения "ombre" ефект.
Много лесно и бързо се постига резултат,само е необходима боя за боядисване на дрехи,вода и търпение.Успех!

Sunday 14 October 2012

DIY:Необикновено колие

Вчера попаднах на този необикновен DIY колаж,който хем се прави лесно,хем е много ефектен.Определено ще съберете погледите на приятелките си с него.


Friday 12 October 2012

DIY:Декорация-елхичка

Знам,че е малко рано за Коледа,но не можах да устоя на този сладък DIY колаж,който ми прати една приятелка.Не знам тя от къде го е намерила,но мисля,че ще е идеално за малка декорация в дома.Прави се много лесно-имате нужда само от секундно лепило,прежда и конус(който може да направите от хартия).Бързо,лесно,красиво!


Thursday 11 October 2012

Няколко страхотни идеи за обзавеждане на мансарда

Скоро получихме запитване от наша читателка дали можем да покажем някакви идеи за обзавеждане на мансардна.Да ви кажем честно някои от тях ни харесаха толкова много,че ако някой ден, живот и здраве, живеем в такава къща единодушно решихме,че ще вземем по някоя идея от тези.Дано всеки от вас,намери по нещо интересно за себе си или просто да се наслади на хубаво обзаведени стаи.







































Елегантна прическа,която да направите сама

Трудно се намират лесни и ефектни прически,които можете да направите сами на себе си.Но не може и всеки ден да ходим на фризьор,затова изобретателността на някои дами служи като вдъхновение за други.Ето една много лесна и ефектна прическа от любимият ми уеб сайт The Beauty Department.
















































































Wednesday 10 October 2012

DIY: Кутии за съхранение

Преди два дни нашата читателка Dulce Milagro,ни изпрати тази оригинална идея как да си направим сами кутии за съхранение.Много лесно и без да даваме особено много пари за материали,можем да се сдобием с дори по-хубави кутии,които лично ще сме направили,а това понякога е дори по-голямото удоволствие.
Нека сега проследим метода и какво ни е написала тя.


















Необходими са кутии с подходящ размер, самозалепващо се фолио за облицовка на мебели, ножица и линия. Възможно е да се използва и облицовъчна хартия за подаръци, но самозалепващото се фолио има доста предимства - реже се по-лесно, тъй като е оразмерено от задната страна и няма нужда да се използва лепило, също така залепва по-плътно. Кутиите се облепват с фолиото, като възможностите за дизайн са разнообразни. Аз лично свалих от интернет модели за етикети, надписах ги на фотошоп и ги залепих върху самите кутии, но и без тях става ефектно.

Tuesday 9 October 2012

DIY:Разкъсани дънки

Искате да си купите разкъсани дънки?Не е необходимо,защото сами можете да ги направите.Няма да влизам в излишни обяснения,а ще оставя колажът да говори сам за себе си.



Monday 8 October 2012

DIY:Гривна с перли

Отново е ден за DIY,всъщност за креативните дами всеки ден е такъв,защото винаги от нищо,могат да направят нещо.
Днес избрах да Ви покажа как да направите много лесно гривна от перли и панделка.Първо идете до най-близкия магазин за "джунджурии" и си вземете мъниста и лента за панделка.За връвта,мисля,че може да изберете каквато харесвате и каквато ще ви е удобна да носите.
Изключително бързо и лесно ще си спретнете тази гривна,ефектна част от ежедневното Ви облекло.

















































Sunday 7 October 2012

10-те най-необикновени булчински букети

Днес прекарах известно време заровена в интернет,проучвайки различни сайтове за булчински букети.
Не,няма да се омъжвам скоро,но правих проучване за серия статии, които трябва да напиша.Измежду многото приказно красиви букети попаднах и на много необикновени.Събрах "топ 10" най от най и ето сега Ви ги предоставям.



































DIY:От пуловер-чанта

Веднага щом видях този колаж знаех,че трябва да Ви го покажа!Много е креативен и която жена го е измислила,определено и свалям шапка!
Като разгледам зимния си гардероб и реша кой от старите пуловери няма да нося повече,определено ще го изпробвам,а дотогава очаквам вашите коментари.




























































































Източник: Stumble Upon

В дома на... Брук Шийлдс

Актрисата си сътрудничи с декоратора Дейвид Флин Ууд,за да изградят уютен и пълен със семейни спомени дом в Манхатън.

Брук Шийлдс започва кариерата си като модел още като бебе,става актриса на девет годишна възраст,а на 14 вече е най-младото момиче появило се на корицата на "Вог".

Миналият юли,малко след като Шийлдс се присъедини към спектакъла на Бодуей "Семейство Адамс"(играе Мортиша),тя се премести в дискретна четири етажна къща в Манхатън,където може да изпълнява ролята най-близко до сърцето и- любяща майка и домакиня.

Насладете се на снимките от прекрасния и дом.






































Saturday 6 October 2012

Обратно в настоящето


Настоящето е всичко, с което разполагаме. Този момент, точно сега, е единственият, в който откриваме нещо, каквото и да било. Каквото и да ви се случи, когато и да мислите,че ви се случва, единствения момент, в който е възможно да го преживеете, е само сега. Когато си спомняте за него, то вече не се случва, то е само спомен в ума. Когато го планирате, то е още само една фантазия. Не съществува във физически план. Така наречените бъдеще и минало са по- скоро абстракции на човешкия ум. А абстракциите са често измамни. Реалността се случва винаги и единствено сега. Когато настоящето е хубаво, ние си казваме: „Прекрасен уикенд, но утре отново съм на работа…”,тази мисъл автоматично ни изхвърля от момента и ни пренася в бъдещето. Когато настоящето е болезнено и неприятно, ние му се съпротивляваме и го отхвърляме. Прескачаме от болките в миналото към страховете за бъдещето. Така незабелязано преставаме да живеем.
Настоящият момент е единственият момент, в който откриваме живот. В миналото и бъдещето няма живот.

DIY: Обувки с камъни

Знам,че обичате много DIY предложения,затова се опитваме да Ви показваме максимално много.За днес се спрях на това бързо и лесно декориране на обувки.Всичко,от което имате нужда е секундно лепило и блестящи камъчета.Останалото оставяме на колажа.





























































































Източник: honestly wtf

Пореден есенен сет

Заради големият интерес към фешън сетовете,които изготвяме,решихме да ги превърнем в рубрика.Ще ги публикуваме през няколко дни и ще са съобразени спрямо сезона,понякога ще са от български магазини,друг път от чужди.Ще подбираме и тоалети за специални случаи.Ако вие имате нужда от съвет или търсите предложение за тоалет по необичаен повод,можете да ни пишете и ние ще се опитаме да отговорим подобаващо.
































Friday 5 October 2012

Маникюр с три нюанса

Вчера,докато си разглеждах един от любимите сайтове the beauty department,попаднах на нещо,което всъщност бях пробвала доста отдавна,но тогава не се получи особено успешно.
Тяхната версия е доста по-добре и затова реших да я споделя с вас.Напоследък доста идеи за маникюри публикуваме,не знам защо така се получава,но има прилив на добри попадения.


Wednesday 3 October 2012

Хайверен маникюр


Сигурна съм, че повечето от вас вече са чували за новата тенденция -Candy Caviar Nails(хайверени нокти).За да бъда честна,когато за първи път видях този тренд, не ми хареса въобще. Но след време реших все пак да пробвам.Отидох в най-близкия магазин за „джунджурии” и си взех малки перли в четири нюанса за маникюр.Най-хубавата част е,че изглежда много трудно да се постигне такъв ефект,а всъщност е супер лесно.








В дома на...Уил Смит

Домът на Уил Смит в Малибу,Калифорния не може да бъде описан само с една дума,но първата,която се сещам е... уют.
От всяко едно кътче на огромното имение струи семейна топлота и вкус.За някои може да е прекалено "дървено",но пък за други ще е точно каквото искат за собствената си къща.Затова нека се насладим на прекрасните фотографии и на идеите,които са вложили цялото семейство и дизайнера Стефан Самюълсън.


























Тоалет на деня: 03.10.2012

Вече е късно късно през нощта,а мен ме гони безсъние и затова реших да постна тоалет на деня,за да може със сутришното си кафе да има какво да разгледате.
Избрах да Ви покажа есенния тоалет на Андрея от blonde bedhead заради интересното кожено яке и цялостното изчистено съчетание.Харесвам също начина,по който е прибрала косата си и аксесоарите,които е подбрала.




































Tuesday 2 October 2012

Най-интересните Etsy попадения за седмицата

Както знаете съм голяма почитателка на сайта Etsy и сега ще ви покажа най-интересните продукти,на които се натъкнах през изминалата седмица.
За тези от вас,които не знаят за какво става въпрос ще кажа само,че там има толкова сладки женски джунджурийки,че никоя жена не може да им устои.

1.Много ми харесва как са изрисувани обувките!























В дома на ... Дженифър Анистън

Започваме една рубрика за звездни домове и първата холивудска знаменитост,която ще покаже своята къща е Дженифър Анистън. Нейната звезда изгря през далечната 1994 година със започването на сериала Friends (Приятели),а след него последваха още запомнящите роли в Rumor Has It(2005),The Break-Up(2006),Marley & Me(2008),Horrible Bosses(2011),Just Go With It(2011).

"Много съм горда с моя дом!И искам да благодаря на хората,които работиха по него:майсторите,който вложи толкова много от тях в това място."
Не на последно място слага дизайнерът Стефан Шадли,с когото работи по проекта близо две години и половина. Мистър Шадли е работил преди с Даян Кийтън по нейния дом в Южна Калифорния и с Уди Алън по апартамента му в Ню Йорк.

Нека сега да се насладим заедно на прекрасният дом на Дженифър,разположен на хълма,гледащ към Бевърли Хилс.

























Готови за есента за 150лв!

Поради огромната вълна с въпроси за сетовете от дрехи и невъзможността ни да отговорим на всички,сега решихме да направим един специален сет за есента,общата стойност,на който да не надвишава 150-160 лв. Надяваме се да е полезен и ако искате да ви показваме още такива сетове, оставете коментар под поста или в страницата ни във фейсбук.



































Monday 1 October 2012

Български талант

От няколко дни насам получаваме от различни наши читатели сигнали за една много талантлива българка-модният дизайнер Вяра Георгиева.Тя предизвика фурор в Италия,появявайки се на страниците на авторитетното модно списание "Рандеву".
Гурутата в света на модата пък обърнаха внимание на тоалетите и след представянето им в Рим този месец.
Насладете се на някои от приказните рокли от колекцията Prima за FEDE Fashion studio.
























DIY: От ръкавица играчка

Един много полезен и сладък колаж как да си направим малка играчка от обикновена ръкавица е днешното ни DIY предложение.Със сигурност някои сръчни майки ще измайсторят веднага на малчуганите си по една такава играчка.Ако решите да се възползвате от предложението ни,моля добавете снимки на готовите играчки във фейсбук страницата ни,за да ги видим! :)




























































































Източник: Stumble Upon