Saturday 30 June 2012

DIY:От тениска рокля

Най-накрая се завърнах от малка екскурзия премесена с работа в чужбина и отново ще получавате дневната доза DIY идеи.За днес избрах нещо,на което се натъкнах отново от StumbleUpon и е една много добра идея.Казвам добра идея,защото видях много подобни рокли по магазините в Милано и Рим,а и на много места в интернет.
Ето и самата идея:







































Искат се малко повече умения,но ако сте достатъчно сръчни би станала една чудна лятна рокля!

Wednesday 20 June 2012

What to wear...на шопинг с Маги

Горещи цветове за горещите дни

И тази седмица предложението е съвсем лятно и много лесно за съчетание. Избрала съм съвсем обикновени къси дънкови панталонки и бял памучен топ, в съчетание със семпла чанта, също в бяло, и изчистено колие... Не знам за вас, но на мен определено не ми се обикаля по магазини в това горещо време и предпочитам да се разходя в парка или планината (и със сигурност на плажа, ако имах възможност). За това и съм подготвила удобна комбинация от летни дрешки, които най-вероятно ще намерите останали в гардероба ви от миналото лято. Ако това предложение ви се вижда скучно, добавете някой (или повечко) цветен аксесоар и ще получите съвсем нова и свежа визия. Със сигурност тази комбинация ще стои прекрасно и с аксесоари от тревисто зелено или пък морско синьо... просто изберете любимия си цвят и се насочете към най-близкия парк/бар/плаж, за да се порадвате на слънцето 
Прекрасна седмица на всички! 





http://shop.mango.com/BG/
http://www.hm.com/bg/
http://www.bershka.com/
http://www.click-six.com/
http://www.parfois.com/









































Автор: Маргарита Шабанова

Monday 11 June 2012

What to wear...на шопинг с Маги


Слънце, плаж, море!

След последната седмица на температури над 30 градуса дори и в София, определено настроението ми започна да се ориентира към морето... за това и предложението тази седмица е насочено именно натам.
Опитах се да направя два сета, които могат да се комбинират и помежду си. Избрала съм неутрални цветове, така че и поотделно всяка дрешка или аксесоар може да ги комбинирате с каквато друга цветна идея ви хрумне. С една дума – сета, който ви предлагам, поне според мен, е една добра инвестиция за лятото.
За разходките през деня съм избрала бял топ и панталонки в по-тъмен цвят, които чудесно се съчетават с чантата. Поне според мен, идеята чантата да бъде съчетана по цвят с блузата или панталона например, е много по-интересен вариант, отколкото, ако се съчетава с обувките. Може да допълните сета с всеки един от аксесоарите и ще стои чудесно и завършено.
Ако пък сте се запътили към плажа, ви предлагам удобни обувки от Parfois, чанта в същия морски стил от Mango и семпъл (но пък стои страхотно) бански от H&M. Може да допълните сета с бяла памучна рокля, шапка и колие с морски мидички и звезди.

Пожелавам ви едно страхотно и много слънчево лято!


































http://www.stradivarius.com/
http://www.hm.com/bg/
http://shop.mango.com/BG/
http://www.parfois.com/
http://www.bershka.com/


Автор:Маргарита Шабанова

Friday 8 June 2012

Тоалет на деня: 08.06.2012

Днес търсих нещо по-шарено,по-пъстро и по-закачливо за облекло на деня и го намерих в лицето на Кейти от Running on Happiness. Много ми хареса мотива от блузата и и доброто съчетание на аксесоари с дрехи.Дано и на вас да ви хареса :)
























3 начина как да носите дълга пола

Дългите поли отново превземат женските гардероби и това лято.И защо не,удобни са,определено е по-прохладно с тях и най-важното-женствени са.Лично аз доскоро бях почитателка изцяло на панталоните лятото,но през последните 2-3 години постепенно смених гардероба си,като сега наблягам на поли и рокли.Приятели мъже са ми споделяли,че също мислят,че полата е много по-женствена и определено придава доза сексапил на всяка жена.
Ето и три начина как да комбинирате дългата пола в ежедневието.
























Wednesday 6 June 2012

Тоалет на деня: 06.05.2012

Днес избрах това пролетно-лятно облекло,което по някакъв начин ми напомня за морето,може би заради синьо-зелените цветове.Но е много свежо и подходящо за този сезон,а и да не забравяме,че обожавам платформи! :)























Tuesday 5 June 2012

Конкурс и рожден ден в едно!

Здравейте скъпи,мили и красиви дами,които посещавате нашата страничка и блог!
Обещахме нов конкурс,ето нов конкурс!Решихме,че е време да съчетаем това,че нашата страничка във фейсбук става на 1 годинка на 9 юни и това,че от Коледа не сме ви давали награди под формата на конкурс!
Ето сега е времето за обявяване на правилата!
Любовта е навсякъде около нас,независимо дали е любов към съпруг/а,гадже,приятел,семейство,домашен любимец или просто любов към живота,е...явно сте разбрали темата на конкурса ни-ЛЮБОВ!Изпратете снимка на вас и някои любим/скъп за вас човек с кратко описание,за да участвате в нашият конкурс-рожден ден!Много мислихме върху темата,но избрахме тази,защото хората трябва по-често да си казват и показват колко много се обичат.А и е хубаво да видиш толкова много любов наоколо!
Снимките очакваме на и-мейл: vsichko_za_jenata@abv.bg или като съобщение във фейсбук тук.

Очакваме ги до 15 юни,след което ще направим албуми, ще започне гласуване за любимата снимка на читателите,също така на случаем принцип ще бъде избрана още една снимка.
Двете ще получат награди- аксесоари от Primark UK и Accessorize.Снимки на наградите ще можете да видите скоро в страничката ни.
Успех!